Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, seçim meydanlarında verilen vaatleri eleştirerek, "Muhalefet atıyor, biri bin 400, biri bin 500, diğeri yüksekten atıyor 5 bin diyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, seçim meydanlarında verilen vaatleri eleştirerek, "Muhalefet atıyor, biri bin 400, biri bin 500, diğeri yüksekten atıyor 5 bin diyor. Millet lafına inanmıyor, sicili bozuk. İşte o yüzden gidip notere sözünü imzalatıyor" dedi.

AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemil Şeboy ile Kınık, Dikili, Foça ve Aliağa ilçelerinin ardından Bergama'yı ziyaret eden eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti ilçe binasında partililerle bir araya geldi.

Yıldırım, yaptığı konuşmada, Türkiye'de istikrarın adının AK Parti olduğunu, istikrarın sürmesini ve Türkiye'nin büyümeye devam etmesini istediklerini belirtti.

AK Parti'nin verdiği sözleri yerine getiren, hizmet partisi olduğunu söyleyen Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu memleket bağıran çağıranları çok gördü, AK Parti'yi ve hizmeti de gördü. Kimse merak etmesin biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Nereye giderseniz gidin yolları, hava alanlarını, tren raylarını yani hizmeti göreceksiniz. Muhalefet atıyor, biri bin 400, biri bin 500, diğeri yüksekten atıyor 5 bin diyor. Millet lafına inanmıyor, sicili bozuk. İşte o yüzden gidip notere sözünü imzalatıyor. Millet bunlara en güzel cevabı verecek. Bu milletin dini ile inancı ile uğraşanların sonu felakettir. Ne kılık kıyafet ne inanç, hiçbirine bundan sonra dil uzatanlara bu millet izin vermez. Dilini koparırlar.

Şimdi koalisyon hesapları yapılıyor. Düşman kardeşler birbirlerine sarılacak vaziyetteler. Bunlarda samimiyet yok. Bu ülkede kardeşliğin, birlik beraberliğin, milliyetçiliğin de teminatı AK Parti'dir. Bizde değişmeyen 4 şey var; tek vatan, tek millet, tek devlet ve ay yıldızlı tek bayrağımız. Bunlar üzerinde asla operasyon yaptırmayız."

Bergama'ya baraj, sulama, dere ıslahı, hayvancılık ve tarım desteği, yollar, hastaneler, okullar, kültür varlıkları konularında hizmet getirdiklerini vurgulayan Yıldırım, "Şimdi '35 proje ne oldu' diyorlar. Haberleri yok ki 5'i bitti, 17'si sürüyor, diğerlerinin de projesi devam ediyor. Bergama'ya doğal gazı da getireceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. İZBAN bizim sözümüzdür. Yeni dönemde bu işin takipçisi olacağız. Çandarlı Limanı'nda altyapı çalışmaları tamamlandı, üst yapı çalışmalarının ihalesinin yapılarak tamamlanmasının ardından 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak" diye konuştu.

Beraberindekilerle esnafı ziyaret eden Binali Yıldırım, ikram edilen simidi yedi, saç tıraşı oldu.

Kaynak: AA / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti Bergama İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title