Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Batman milletvekili adayı Murat Güneştekin, seçim çalışmaları kapsamında Gercüş ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

AK Parti Batman milletvekili adayı Murat Güneştekin, seçim çalışmaları kapsamında Gercüş ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Güneştekin, beraberinde bir grup partiliyle, ilçeye bağlı Kayalar, Rüzgarlı, Kozlu, Akyar, Çukuryurt, Sargın, Özler ve Kesiksu köylerine ziyarette bulundu.

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla ve muhtarlarla görüşen Güneştekin, yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarının bugüne kadar olduğu gibi köylere gereken hizmetleri yapmaya devam edeceğini söyledi.

Barış, kardeşlik, huzur ve istikrarın devamı için AK Parti'ye güçlü bir destek verilmesini istediklerini ifade eden Güneştekin, "Eski Türkiye diliyle değil yeni Türkiye diliyle yapacağız hizmetlerimizi. AK Parti, ülkemizdeki yanlışları düzeltmeyi bir lütuf olarak değil buna inandığı için yapıyor. O yüzden siyaset makamı AK Parti döneminde sorun çözme kapasitesine erişti" dedi.

Güneştekin, köy ziyaretlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Gercüş Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title