Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık, Milletvekili adayları Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, genel seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık, Milletvekili adayları Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, genel seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık ve Şahin, Orduzu Kaldırım Mahallesi sakinleriyle buluştu, mahalle toplantısına katıldı.

Burada konuşan Çalık, vatandaşlardan destek isteyerek, "Malatya'da 6'da, Türkiye'de 400 milletvekili çıkarmaya doğru gidiyoruz. Kaldırım Mahallesi'ndeki coşkuyla, çocuklarımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle, annelerimizle, hep birlikte, bu mahallemizden aldığımız yüzde 93 destekle, inşallah bir kez daha yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şahin de "Türkiye'de çok ciddi bir çirkin ittifakın senaryoları bulunduğunu" belirterek, "Aramıza nifak sokmaya çalışan bir takım mihraklar var. Buna Allah için kimsenin alet olmaması lazım. Bu ülkede 13 yıldır AK Parti'nin yapmış olduğu icraatlardan Kaldırım Mahallesi'nde bir kardeşimiz rahatsız oluyorsa, biz bu siyaseti yapmayız. Biz, ezilen, ötekileştirilen, dışlanan, horlanan, inancından ve kimliğinden dolayı yok kabul edilen bütün mazlumların derdiyle hemhal olmak için siyaset yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da katıldı.

Yakınca Mahallesi'ndeki toplantı

Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın da Yakınca Mahallesi'ndeki toplantıda vatandaşlarla buluştu.

Burada konuşan Tüfenkci, AK Parti'den önce adaletsizlikler yaşandığını ifade ederek, "Birileri çıkmış 'AK Parti çok oldu, bu sefer AK Parti'ye bir ders verelim' diyor. Birilerine ders verecekseniz musluklarından kan akıtan, Taksim'i Kabe yapanlara ders verin. İmam Hatip Okulları kapatılırken, üniversitede bacılarımız inim inim inletilirken bunları yapanlara neden ders vermediniz? O gün sesi çıkmayanlar, hastane kuyruklarında perişan olan vatandaşları görüp de tavır alamayanlar mı ders verecekler? Halk buna izin verir mi? Sizin bir oyunuz, bir çok oyunu bozacak ve 7 Haziran'da asıl dersi siz, onlara vereceksiniz" değerlendirmesinde bulundu.

Taşkın da 9 seçimin geride bırakıldığını hatırlatarak, "7 Haziran'da 10. seçimi gerçekleştirmek üzere sandıklara gideceğiz. 2000'li yılların başında acaba maaşımız yatacak mı düşüncesiyle işçi ve memurumuz endişe içerisindeydi. O yılları hatırlayıp bir kez daha düşünün. Ülke o karanlık günlere yeniden götürülmek isteniyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Tüfenkci Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title