Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, "Edirneli'lerin bize verdiği güçlü destekle daha fazla hizmeti ve yatırımı Edirne'ye çekme derdindeyim" dedi.

AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, "Edirneli'lerin bize verdiği güçlü destekle daha fazla hizmeti ve yatırımı Edirne'ye çekme derdindeyim" dedi.

Emir, AK Parti Havsa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açışında yaptığı konuşmada, Havsa'nın hizmete aç olduğunu söyledi.

Havsalılar'ın daha güzel bir yaşam için AK Parti'ye destek vermesi gerektiğini belirten Emir, "CHP demek, yoldaki toz demek, çamur demek. Bu halk bunu hak etmiyor. Havsalılar bu Havsa Belediyesi'ni hak etmiyor. Bu durum Havsalı hemşehrilerimin kaderi değil. Bu güzel insanlar hizmetin en iyini hak ediyor" diye konuştu.

AK Parti'nin  kurulduğu günden bu yana halka hizmet ettiğini aktaran Emir, şunları kaydetti:

"Bu seçimde şapkanızı önünüze koyarak bir düşünün. AK Parti ne yaptı, CHP ne yaptı? Edirneliler ve Havsalılar bu seçimde kesinlikle AK Parti'ye destek olacaktır. AK Parti hizmet noktasında kesinlikle oy ayrımı yapmadı ve yapmaz. 3 oyun çıktığı köye 3 milyon liralık yatırım yapan bir partidir, AK Parti. Bu seçimlerde Edirne'nin tamamı AK Parti'ye oy vererek, hizmet isteyecektir. Bizde hizmetin gelmesi için çalışacağız. Benim derdim milletvekil olmak değil. Edirne'den en az iki milletvekiliyle Ankara'ya gitmektir. Edirneliler'in bize verdiği güçlü destekle daha fazla hizmeti ve yatırımı Edirne'ye çekme derdindeyim. Millete hizmet etmek için çaba harcıyoruz. Öyle tencere, tava çalarak bu işler olmaz."

Emir, konuşmasının ardından, partilileriyle "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şiirini okudu.

Emir, Havsa Canlı Hayvan Pazarı'ndaki esnafı ziyaret etti, burada istek ve sıkıntıları dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Emir Ak Parti Havsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title