Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Denizli milletvekili adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Denizli'ye yapılan yatırımların her geçen gün arttığını, Denizli milletvekili Nihat Zeybekci'nin bakan olmasının Denizli'nin önünü açtığını ifade eden Yüksel, kentin özellikle sağlık alanında önemli ilerlemeler kat ettiğini söyledi.

Servergazi Hastanesi, özel ve üniversite hastanelerinin önemli hizmetler sunduğunu, ancak bunu yeterli görmediklerini, daha güzel işler için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Yüksel, "Türkiye'de çok az yere yapılacak şehir hastanelerinin biri de ilimizde inşa edilecek. Bölge hastanemizin yakında inşaatına başlanacak. Denizlililer, uzaklara gitmeden en yüksek sağlık hizmetlerini alabilecekler" dedi.

Yüksel, Türkiye'nin müteahhitlik sektöründe dünyada 2. sırada olduğunu belirterek, ""Birinci ABD, ikinci Türkiye, üçüncü de Çin. Bu derece güçlüyüz. İşimizi daha iyi yaptığımız için müteahhitlik işinde biz çağrılıyoruz. Bu önemli bir şey. Denizli de bu gelişmelerden pay alacak" şeklinde konuştu.

"Eski Türkiye geride kaldı"

AK Parti Denizli milletvekili Adayı Bilal Uçar da, Çivril ilçesinde ev ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Uçar, Süngülü Mahallesi'nde eşi Hatice Erday (80) ile birlikte hayatını sürdüren Abdullah Erday'ı (83) ziyaret etti.

Çocukluk ve gençlik yıllarında çok sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Abdullah Erday, 13 yaşında mahallede Kuran-ı Kerim okumaya gittikleri evde jandarmanın kendilerini bulup yerlerde sürüklediğini ifade ederek, "Biz bu sıkıntıları yaşadık. O zamanlarda para da, huzur da yok.  Ancak şimdi çok mutluyum. Çok şükür şu an hiçbir sıkıntımız yok. Hükumetimiz bizim için ne gerekiyorsa yapıyor" dedi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Bilal Uçar ise 2002 sonrasında Türkiye'de önemli köklü değişiklikler olduğunu, eski Türkiye'nin geride kaldığını dile getirerek, halkın iktidarının yeni ve daha güçlü bir Türkiye için ikinci yarıyı başlattığını, bunun için de 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğu söyledi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nurcan Dalbudak, Kayhan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi, ekmek pişiren kadınlara yardım ederek ocak başına geçti ve sac üstündeki ekmeği çevirdi.

Eskiden insanların milletvekillerini seçimden seçime görmekten yakındıklarını söyleyen Dalbudak, "Geçmiş yıllarda oluşan kötü izlenimi AK Parti ile birlikte kırdık. Milletvekilliği görevimizde ben ve Denizli milletvekili arkadaşlarımız otel odalarında görüşmeler yapmak yerine, fırsatını buldukça insanlarımızla bir olmayı tercih ettik. Bu nedenle insanlarımız bizleri devamlı kendileriyle birlikte, kendileri gibi gördükleri için başarı geliyor. Bizler Ankara'da milletimizin sesi, soluğu olmayı başardık. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı bunu ispatlamaktadır. Biz aslımızı unutmadık. Asıl olan milletin kendisidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mehmet Yüksel Pamukkale Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title