Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt milletvekili adayı Yasin Aktay, "CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt milletvekili adayı Yasin Aktay, "CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor. Oylarından bir miktar ona kaydırarak barajı aşmasına çalışıyorlar ancak o şekilde AK Parti'den biraz daha fazla oy koparacaklarını düşünüyorlar" dedi.

Aktay, beraberinde AK Parti Siirt milletvekili adayı Ali İlbaş, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile Pervari ilçesine bağlı Ekindüzü, Tuzcular ve Yeniaydın köylerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Aktay, burada yaptığı açıklamada, köylerden ciddi ve modern hizmet taleplerinin geldiğini söyledi.

"Köylerimiz artık şehirlerin talep ettiği hizmetleri istiyor" diyen Aktay, geçmişte yol, su isteyen vatandaşların artık altyapı ve lise gibi daha modern ve büyük taleplerde bulunduğunu belirtti.

Bölgede 25 yıl öncesine kadar 2 imam hatip lisesinin olduğunu bildiren Aktay, şöyle konuştu:

"Ben 1985 yılında Siirt İmam Hatip Lisesinden mezun oldum. 1990 yılına kadar bölgede sadece 2 tane imam hatip lisesi vardı. Ama bugün neredeyse imam hatip lisesi olmayan ilçemiz olmadığı gibi ilde de çok sayıda imam hatip okulları oluşturuldu. En son 1 imam hatip okulumuzun açılışını Cumhurbaşkanımız yaptı. Biz bunu yaparken kendi insanımıza değer veriyoruz. Bu verdiğimiz değerin karşılığını aldık. Bu millet 3 defa bizi takdir etti."

"Gece gündüz demeden çalışıyoruz"

Siirt'te yürüttükleri seçim çalışmalarına değinen Aktay, şunları söyledi:

"Siirt'in en ücra köşesine kadar gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ama birileri şer ve nifak masası kurarak seçimi kazanmaya çalışıyor. Bunlar, 7 Haziran'da hezimete uğrayacaklar. CHP, MHP ve Paralel de HDP'ye destek veriyor. Oylarından bir miktar ona kaydırarak barajı aşmasına çalışıyorlar çünkü ancak o şekilde AK Parti'den biraz daha fazla oy koparacaklarını düşünüyorlar. İnşallah onların bu planları da tutmayacaktır."

Kaynak: AA / Yerel

Yasin Aktay Ali İlbaş Ak Parti Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title