Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Malatya milletvekili adayları Arif Yıldız ile Güzin Koçak, genel seçim çalışmaları kapsamında Niyazi Mısri Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

MHP Malatya milletvekili adayları Arif Yıldız ile Güzin Koçak, genel seçim çalışmaları kapsamında Niyazi Mısri Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

MHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız ve Koçak, beraberinde MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve MHP il teşkilat yöneticileriyle Niyazi Mısri Caddesi üzerindeki esnafla görüşerek, talep ve sorunlarını dinledi, genel seçimlerde kendilerine destek verilmesini istedi.

Milliyetçi Hareket iktidarında esnafın rahat bir nefes alacağını belirten Yıldız, esnaf ve sanatkara özgü destek programı uygulamaları hayata geçireceklerini kaydetti. Yıldız, "Esnaf ve sanatkarın uygun krediye ve dış pazara erişimi kolaylaştıracağız. Esnaf ve sanatkarın krediye erişimini engelleyen teminat sorununu tamamen ortadan kaldırılacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın ürettikleri malların dış pazarlarda tanıtılması ve fuarlara katılmaları için özel teşvik sistemlerini geliştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Her kesimin rahatlıkla ulaşabileceği yerlerde "AHİKENT" merkezleri açacaklarını aktaran Yıldız, "Bireylerin becerileri doğrultusunda iş edinmelerine ve kendi işlerini gerçekleştirmelerine imkan vererek destek sağlayacağız. Yeni iş yeri açan esnafa 5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı imkanı tanınacak. Esnafın, gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulayacağız" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Arif Yıldız Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title