Haberler

AKP'nin Adayı Şemsettin Emir'den Sanayi Esnafına Ziyaret

Güncelleme:

Emir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sanayi esnafı ve çalışanlarını ziyaret etti.

Yeni Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Fikret Üstev ve yöneticilerden sorunlarını dinleyen milletvekili adayı Emir, Edirne'deki küçük sanayicinin sorunlarını çözmek için çalışmaya başladığını söyledi.

Daha sonra, sanayideki tamirhane ve atölyelerde çalışan işçileri ziyaret eden Emir, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

İktidarın her zaman emekten yana olduğunu ifade eden Emir, "Başbakanımız Karayollarında çalışan taşeron işçileri kadroya alarak bunu gösterdi. Diğer taşeron çalışanlarımızla ilgili de seçimden sonrası için müjdeli haberlerimiz var. Böyle bir günde emekçi çalışanlarımıza bunu hatırlatmak isterim" diye konuştu.

İktidar olarak, siz alın teriyle çalışanların her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz diyen Şemsettin Emir, sanayide şunları kaydetti:

"Yunanistan'dan gelen arızalı araçlar Edirne sanayisinde tamir edilmesi için gereken düzenlemeleri biz yaptık. Siz sanayicilerimizin gelirini artırmak için elimizden gelen desteği göstermekteyiz. Her zaman dediğimiz gibi, (onlar konuşur biz yaparız) Edirne'nin sesini Ankara'da daha etkin duyurmak için hepinizin desteğini istiyorum. İktidar partisinde vereceğiniz destekle, Edirne'nin önü açılacaktır. Edirne'deki sesiniz olmak için sizlerden destek istiyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Şemsettin Emir 1 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title