Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Köksal, il başkanlığındaki programda yaptığı konuşmada, seçim sürecine hızlı başladıklarını belirterek, ilçeleri, beldeleri, köyleri gezmeye devam ettiklerini söyledi.

Seçim kampanyası kapsamında sivil toplum kuruluşlarını, kamu kurum ve kuruluşlarını gezerek vatandaşlarla iç içe olmaya devam ettiklerini belirten Köksal, şunları kaydetti:

"Bu arada seçim bürolarımızı açıyoruz. Bazı mahallelerimize de seçim bürosu açmayı düşünüyoruz. İlçelerde miting yaptık. Adaylarımızı tanıttık, halkımızla kucaklaştık. Bundan sonra da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bizim hedefimiz yine 3-0. Biz vatandaşımıza, Kırıkkalelilere yürekten inanıp, güveniyoruz. Bizler yine TBMM'ye 3 milletvekili olarak katılacağız. Vatandaşlarımız geçen seçimlerden daha fazla bizlere teveccüh gösteriyorlar. Biz AK Parti olarak her şeyin en iyisini yaparız ve yapacağız. İnsanlar da bunun farkında. Seçimden sonrada yine iktidar olacağız."

Adaylar, daha sonra vatandaşların taleplerini dinleyerek, projelerini anlattı.

Kaynak: AA / Yerel

Oğuz Kağan Köksal Ramazan Can Kırıkkale Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title