Haberler

Genel Seçime Doğru

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Demokrasilerde milletin iradesi dışında belirleyici bir irade yoktur, olamaz da. İktidara gelmenin yolu da, iktidardan gitmenin yolu da milletten geçer" dedi.

Bozdağ, AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı tarafından, öğretmenevinde köy ve mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, milletin seçimlerde kimin hükümet olacağına, kimin muhalefet olacağına karar verdiğini söyledi.

AK Parti'ye ve ülkeye hizmet etmenin onurunu yaşadığını dile getiren Bozdağ, AK Parti hükümetleriyle Türkiye'nin güçlü bir noktaya geldiğini belirtti.

Milletin her zaman en iyi ve en doğru kararı verdiğini anlatan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Siz istediğinizi iktidar, istediğinizi muhalefet yapıyorsunuz. Sandıklar bunun karar merci oluyor. Ben bu vesileyle muhalefetin de, iktidarın da tartıya çıktığı bu seçimlerde belirleyicinin her zaman olduğu gibi aziz milletimiz olduğunu bir daha ifade etmekten onur duyuyorum. Çünkü birileri Türkiye'de milletin dışında belirleyici odaklar olduğuna inanıyor. Onlara biz her defasında aynı şeyi söyledik. Demokrasilerde milletin iradesi dışında belirleyici bir irade yoktur, olamaz da. İktidara gelmenin yolu da, iktidardan gitmenin yolu da milletten geçer. Millet istediğini getirir, istediğini götürür. Türkiye'de istediklerini iktidar yapmak isteyenler, istediklerini iktidardan göndermek isteyenler, televizyonlarla, gazete manşetleriyle başka başka kirli propagandalarla milletimizin iradesini fesada uğratmak için ciddi çalışmalar yapıyor."

Her seçimde kirli çalışmaların olduğunu dile getiren Bozdağ, "Her zaman milletin sağduyusu, basireti, aklıselimi galip geliyor. Karanlık odakların ortaya koyduğu oyun sandıkta sizin verdiğiniz oylarla bozuluyor. İnanıyorum ki 7 Haziran'da yapılacak seçim yine bu anlamda yine bir başka oyunu bozma seçimi olacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halka boş vaatler verdiğini dile getiren Bozdağ, şunları kaydetti:

"Şimdi Kılıçdaroğlu konuşuyor. Acayip bir şekilde atıyorlar. Kılıçdaroğlu şimdi diyor ki 'ben yapacağım'. Şimdi bekara kadın boşamak kolay. Nasıl yapacaksınız. Sadece vaat edip anında sevindirip, yapamayınca da üzecek misin. Şimdi bunların yaptıkları böyle. 'Ben vergi koymayacağım' diyor. Ya nereden karşılayacaksın. Vergi artıracak, bugün gördüğünüz her şey pahalanacak. ya öyle yapacak, ya para basacak, enflasyon artacak, zaten vergi artırmakta maliyetleri yükseldikçe oda enflasyon ya da borçlanacak. Ondan sonra zaten ülke ekonomisini iki adım sonra batıracak. SSK'yı batırdı. Şimdi sıra Türkiye'yi batırmaya geldi. Ama bu millet buna bu imkanı vermeyecektir."

Toplantıya, Bozdağ'ın yanı sıra AK Parti Yozgat milletvekili adayı İskender Minar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve partililer katıldı.

Bozdağ ve milletvekili adayı Minar, toplantının ardından ilçe esnafını ziyaret etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Bekir Bozdağ Ak Parti Türkiye Yerköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title