Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa Milletvekili adayları Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen törenle vatandaşlara tanıtıldı.

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilat binası önündeki törende adaylar, kürsüye çıkarak kendilerini tanıtarak yapacakları hizmetlere ilişkin bilgiler verdi.

Törende konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Manisa Milletvekili Recai Berber, geçtiğimiz hafta içerisinde don felaketi nedeniyle yaşanan üzüm kaybı için hükumetin düğmeye bastığı söyledi.

İktidar olarak çiftçilerin yanında olduklarını dile getiren Berber, "Çalışmalara başladık. Çiftçilerimizin kredi borçlarını 1 yıla kadar erteledik. Ziraat Bankası'nda 5 yıllık yapılandırma ile borçlara düzenleme getirdik. TARSİM'li olan çiftçilerimizin zararları karşılanacak" dedi.

"Borçları biz ödedik"

Siyasi partilerin seçim vaatlerini değerlendiren Berber, şunları söyledi:

"Öyle bol keseden atmakla olmuyor bu işler. Dedikleri gibi maaş dağıtımı yapılırsa yine eskisi gibi IMF'nin eline düşeriz. Biz bunların yaptıklarını ödedik. Gelirin yüzde 85'i faizlere gidiyordu ve geriye kalan ile yatırım mı yapacaksın, eğitime, sağlığa bütçemi ayıracaksın. Biz borçları ödedik, şimdi en fazla bütçeyi geleceğimizi oluşturacak öğrencilerimize ayırıyoruz. Eğitim bütçesi yaklaşık 100 Milyar lira, biz boş vaatlerle uğraşmıyoruz. Yeni ve büyük Türkiye için çalışıyoruz. Halkımızın desteğiyle yine 7 Haziran'da bu ülkeyi AK kadrolar yönetecek."

AK parti Manisa milletvekili adayı Selçuk Özdağ ise MHP'nin Manisa'da yaptığı aday sıralamasına gündeme getirerek "Bana ülkücü değil diyorlar da Zeynel Balkız mı milliyetçi? Ben 7 yıl hapis yattım, Devlet Bahçeli mi ülkücü?" diye sordu.

Toplantının ardından milletvekili adayları esnafları ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Kaynak: AA / Yerel

Recai Berber Turgutlu Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title