Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, Çayıralan'da partisinin istişare toplantısına katıldı Çayıralan Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen toplantıda, köy muhtarları da istek ve sorunların dile getirdi.

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, Çayıralan'da partisinin istişare toplantısına katıldı

Çayıralan Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen toplantıda, köy muhtarları da istek ve sorunların dile getirdi.

Soysal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin tüm yöneticilerine ve partililere bugüne kadar yapmış oldukları çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür etti.

AK Parti iktidarı sayesinde Çayıralan'ın köylerinde sorunların büyük bir bölümünün aşıldığını ifade eden Soysal, köylerin alt yapı ve içme suyu probleminin olmadığını söyledi.

İçeriden ve dışarıdan bir çok örgüt ve devletlerin, Türkiye'nin bu hızlı yükselişini hazmedemediğini öne süren Soysal, "Vesayet rejimiyle iktidarımızı parçalamaya yönelik hamleler yaptılar. Ancak sizlerin desteği ve duasıyla, kurucu genel başkanımız şu an Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın diklenmeden dik duruşuyla bütün bunların üstesinden geldik. Yine bir seçim sürecindeyiz. Bu karanlık güçler yine durmayacaklar. Yine ülkenin karışması için ellerinden gelenleri yapacaklar. Ama biz sizlerin desteği ile yine bunlara boyun eğmeden ülkemizin refaha erişmesi için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Soysal, toplantı sonrası ilçede kurulan pazarı gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ertuğrul Soysal Çayıralan Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title