Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir, Gölpazarı ilçesinde merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir, Gölpazarı ilçesinde merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Gölpazarı ilçe binasında düzenlenen buluşmada Eldemir, Mahalle muhtarlarımız Belediyelerle beraber çalıştıklarını belirterek bütün muhtarlarımızla beraber hizmet etmeye gayret ettiklerini ifade etti.

Kendilerinin milletimizin hayatını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini yükseltmek, onların dertleriyle dertlenmek için siyaset yaptıklarını belirten Eldemir konuşmasında şunları söyledi,  "Önümüzdeki süreçte milletin seçtiği insanlarla, seçtikleriyle beraber daha iyiye daha güzele birlikte gideceğiz. Biz uçuk kaçık vaatlerle, seçim zamanı vaatleriyle, yapılan konuşmalarla milletimizin karşısına çıkmak istemiyoruz. Biz daha çok yaptıklarımızla ve bundan sonraki projelerimizle karşınıza çıkmak istiyoruz. Biz yapabileceğimizi söylüyoruz, yapacaklarımızı söylüyoruz, yaptıklarımızla da milletimizin karşısına çıkıyoruz ve karnemizi alıyoruz"

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir, parti yönetimi ile beraber resmi kurumları ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Başkanı Semih Yavuz, İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Eldemir Gölpazarı Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title