Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "AK Parti öncesini unutmamak lazım" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "AK Parti öncesini unutmamak lazım" dedi.

Kurt, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti iktidarlarının bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlattı.

AK Parti'nin ülkeye büyük hizmetler yaptığını belirten Kurt, "7 Haziran seçimlerinde oy kullanmadan önce 13 yıl evvel yaşanan Türkiye ile günümüz Türkiye'sinin kıyaslanması gerekli. AK Parti öncesini unutmamak lazım. AK Parti her alanda adeta hizmet destanı yazdı. En başarısız oldukları alanlarda dahi Cumhuriyet tarihinde AK Partili döneme kadar yapılan hizmetlerin en az 3 – 4 katı hizmetler yapıldı" dedi.

Hasan Basri Kurt, şöyle konuştu:

"Bu ülke çok şeyler gördü. Hastane kapılarında metrelerce kuyruklar gördük. Bu ülkede 80 kişilik sınıflar gördük. İlaç kuyrukları gördük. IMF kapılarında el açanları gördük. Peki 13 yıllık AK Parti döneminde neler yaşadık. Bir de bunlara bakmak lazım. Kilometrelerce bölünmüş yollar, otoyollar, 5 yıldızlı otel gibi hastaneler, çocuklarımızın rahat okudukları derslikler, IMF'den borç alan değil borç veren bir hazine ve daha bir çok değişimi yaşadık. Sizler şimdi yollarınızın daha iyi olmasını, çocuklarınızın daha iyi şartlarda okumasını istiyorsunuz. Bunlar sizin hakkınız. Zaten AK kadrolar da sizlere bunları yaşatmak için yeniden yollara düştü. 7 Haziran seçimleri bu açıdan çok önemli. Artık başkanlık sistemine geçmeliyiz. Bunun için de sizlerden 2011 seçimlerde verdiğiniz desteklerden çok daha fazlasını istiyoruz. Bu seçim başkanlık sistemi ve yeni anayasa için çok önemli."

Kurt, 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye için değil dünyanın bir çok ülkesindeki gözü yaşlı mazlum insanlar için de önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Basri Kurt Ak Parti Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title