Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde Selendi ilçesinde düzenlenen törenle milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde Selendi ilçesinde düzenlenen törenle milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

AK Parti Selendi İlçe Teşkilat binası önündeki törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili adayı Selçuk Özdağ, Selendililerden vekalet almak adına bu yola çıktıklarını belirtti. "Ankara'daki vekiliniz değil, namusunuz ve şerefiniz olacağız. Ben bu anlamda kendi adıma söz veriyorum" diyen Özdağ, Türkiye'nin bir dönemecin eşiğine vardığını 2015 Haziran seçiminin 1946, 1983 ve 2002'deki seçimler gibi çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bu ülkede yıllarca darbeler ile demokrasiyi bizlere çok gördüler. Şimdi diyorlar ki, HDP barajı aşacakmış. 2015 genel seçimlerinde HDP barajın altında kalacak. Din derslerini kaldıracağım diyen, Kuran-ı Kerim derslerinin okunmasından rahatsızım diyen bir partiyi bu millet barajın altında bırakacaktır. Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamentosunda Ermenistan milletvekilleri soykırım iddialı ile ilgili katılımcıları protesto etmeye davet etti. o toplantıda bulunan Deniz Baykal ayağa kalkmadı. CHP'den bir milletvekili Gülsüm Bilgehan Toker, İnönü'nün torunu ayağa kalkarak destek verdi. Şimdi buradan Kılıçdaroğluna sesleniyorum, bu milletvekilini partiden ihraç edecek misin, yoksa soykırım kabul edecek misin?"

Selendi'de büyük hizmetler yaptıklarını, millete verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyleyen Özdağ, "Hastanenin temelini atarken bize diyorlardı 'yapamazlar.' Hastane bitiyor iki ay sonra Selendi'ye hayırlı olsun. Milletvekili arkadaşlarımız ile beraber Selendi, Demirci yolunu yapacağız dedik. Muhalefet yine bize yapamaz dedi. 5 Şubat 2015 tarihinde ihalesini yaptık. 15 - 20 gün içerisinde iş makineleri çalışmaya başlayacak ve en kısa zaman yol bitecek. Demirci-Gördes- Akhisar  yolunun da 20 Şubat 2015 tarihinde de ihalesi yapıldı. En kısa zaman da burada da iş makineleri çalışacak. Selendi ye ve Demirci 'ye her şey feda olsun. Selendi'nin güzel insanlarına Milletvekillerimiz ile birlikte daha güzel hizmetler kazandıracağız" diye konuştu.

"Çiftçilerin zararları karşılanacak"

Recai Berber ise Manisa'nın Saruhanlı, Gölmarmara, Alaşehir ve diğer ilçelerindeki zirai bahçelerde don nedeniyle yaşanan zararlara dikkati çekti.

Berber, "2001 yılında hükümete geldiğimizde Türkiye 'nin bütçesinin yüzde 85'i o yıl ödenecek olan faizlere gidiyordu. Artık milletimizin ödediği vergiler hizmet olarak geri dönüyor. Tarım alanında çiftçilerimize 12 yılda çok büyük destekler sağladık. Manisamızda geçtiğimiz günlerde bahçelerde yaşanan don afeti dolayısı ile zarar oluştuğunu gördük. Bahçelerimiz de hasar tespitleri süratle yapılarak çiftçilerimizin zararları karşılanacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından, il başkanı Zülfikar Gürcan ve beraberindeki milletvekili adayları Kula ilçesine gittti.

Kaynak: AA / Yerel

Selçuk Özdağ Ak Parti Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title