Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, "Bizim birinci önceliğimiz, lokomotifimiz tarım olmalıdır" dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, "Bizim birinci önceliğimiz, lokomotifimiz tarım olmalıdır" dedi.

Süslü, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Samsun'un büyüyüp kalkınması için tarımsal politikaların hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Samsun'un tarım kenti olmasına rağmen kente yeni misyon ve vizyonlar yüklenmeye çalışıldığını, bu durumun ise büyümeyi olumsuz etkilediğini belirten Süslü, "'Amazon kenti Samsun' diyenlere karşı, turizm tabi ki gerekli ama bizim birinci önceliğimiz, lokomotifimiz tarım olmalıdır. Samsun maalesef kendi kendine yeten hatta ektiğiyle biçtiğiyle tüm Türkiye'yi besleyebilen olanağa sahipken şu an bakıyorsunuz, çok ciddi bir göç veren şehir konumunda. Gelişmiş iller sıralamasında da maalesef 33. sıraya kadar da gerilemiş durumdayız" dedi.

Süslü, MHP'nin Türk milletinin makus talihini geri çevirecek nitelikli kadrolara sahip olduğunu söyleyerek, 7 Haziran seçimleri için Samsun halkından destek istedi.

MHP Samsun Milletvekili adayı Erhan Usta, MHP kadroları olarak 7 Haziran genel seçimlerini oldukça önemsediklerini belirterek, 7 Haziran'ın iktidarın değişeceği bir seçim olacağını savundu.

Türkiye'nin kritik bir seçime girdiğini ifade eden Usta, "Bu nedenle bütün teşkilatlar olarak Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş bireyler ve milletvekili adayları olarak canla başla çalışacağız. Bunu taahhüt ediyoruz. Çalışmalarımız başladı. Arkadaşlarımız ve biz sahadayız" diye konuştu.

MHP'nin seçim beyannamesiyle ilgili bir süredir genel merkezde yürütülen çalışmaların tamamlandığını ifade eden Usta, kendisininde bizzat çalışmalarında katkı sunduğu beyannamenin 3 Mayıs tarihinde kamuoyuna açıklanacağını sonra daha çok sahalarda olacaklarını belirtti.

Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve dış politika konularında çok zor günlerden geçtiğini vurgulayan Usta, "Mİlliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidara taliptir. Bütün teşkilatlar bu anlayış içerisinde çalışıyor. Sadece Samsun'da değil tüm Türkiye'de birinci parti olmak istiyoruz. İnşallah bu Milliyetçi Hareket Partisi'nin zaferiyle sonuçlanan bir seçim olacak" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından MHP Samsun İl Başkanlığı ve milletvekili adayları basına kapalı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Usta'nın yanı sıra diğer adaylar Hüseyin Edis, Akın Üner, Mustafa Keskin, Pınar Kılınç, Osman Teber, Kemal Bostancı, Mehmet Ayhan, Ayten Başkan Yüksel ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Erhan Usta Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title