Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Aydın 3. sıra milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu, Aydın'ı termal turizmde ayağa kaldırmaya yönelik planları olduğunu söyledi.

AK Parti Aydın 3. sıra milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu, Aydın'ı termal turizmde ayağa kaldırmaya yönelik planları olduğunu söyledi.

Uslu, Buharkent ilçesini ziyaretinde yaptığı açıklamada, Türkiye'de turizmin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde önemli ilerleme kaydettiğini belirtti.

Aydın'ın da turizmde kıyılarının yanı sıra termal zenginliğiyle büyük bir potansiyele sahip olduğuna işaret eden Uslu, şunları kaydetti:

"Aydın'ın turizmi, bugüne kadar daha çok deniz turizmi üzerinden gelişmiş. Biz turizmde girdileri arttırma konusunda kararlıyız. Bunun için Aydın'da termal turizmi de ayağa kaldırmanın planlarını yapıyoruz. Roma döneminden bu güne, termalin insan sağlığına faydalarından yüzlerce yıl yararlanılmış. Yaklaşık 48 derecedeki sıcak suyuyla da Aydın'ı parlayan bir yıldız olarak, dünyanın her tarafına adını duyuracağız."

Uslu, ilçedeki çalışmaları kapsamında, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ile Osmanlı İmparatorluğu döneminden kalan ve termal turizm tesisi olarak işlevlendirilmesi planlanan tarihi hamamda incelemede bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Zeynep Karahan Uslu Buharkent Ak Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title