Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ağrı milletvekili adayları, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu ile AK Parti İl Başkanı Abdurahman Çetin ve partililer bir restoranda düzenlenen programda basın mensuplarıyla buluştu.

Çetin, burada yaptığı konuşmada, milletvekili adaylarının saha çalışmalarına bugün başlayacağını belirtti.

Şimdiye kadar çalışmalarının tanışma ve ziyaret şeklinde geçtiğini ifade eden Çetin, "İlk seçim stardı başlarken siz kıymetli basın mensubları ile bir arada bulunmak, sizlerle paylaşmak ve bu süreci de memleketimiz için Türkiye için birlikte yaşamak için bir araya geldik. Sizlerin bu ilin gelişiminde, demokratikleşmesinde ve daha sağlıklı bir seçim süreci yaşamasında çok büyük bir emeğiniz ve katkınız olacaktır. Bu anlamda ilk sizlerle bir araya gelerek başlamak istedik" dedi.

Abdullah Atalay ise yaklaşık bir hafta önce kente geldiklerini ve ziyaretler, tanışma ve toplantılarla çalışmalarına devam ettiklerini anımsatarak, "İnşallah seçimin yapılacağı tarihe kadar da seçim programı çerçevesinde de etkin bir seçim aktivitesi içerisinde olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Kentte bulundukları süre zarfında çok yoğun görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Atalay, "Sorunlarımızı hızlı bir şekilde tespit ediyoruz. 'Neler yapabiliriz' konusu üzerinde kafa yoruyoruz. Saha da karşılaştığımız ve gerçekten bizi de rahatsız eden bir kısım durumlar var. Kentimizin temel sorunlarını hepiniz biliyorsunuz, biz de biliyoruz. Halkımızla yaptığımız ziyaretlerde bunu rahat bir şekilde öğreniyoruz" ifadelerini kullandı.

Ağrı'nın bütün sorunlarının dile getirilmesi gerektiğini anlatan Yılmaz Ensaroğlu ise "Ağrı'da kimler ile görüşürseniz, 'ya bizi Erzurum'un kazası olmaktan kurtarın ya da gerçekten resmen bağlayın' diyorlar. Bunu neden söylüyorlar biliyor musunuz? Ağrılılar artık genellikle ya Erzurum'da ölüyorlar ya da Erzurum yolunda ölüyorlar. Ben de amcamın oğlunu Erzurum yolunda kaybettim. Dayım ve halam da Erzurum'da vefat etti. Bu bütün Ağrı'nın yaşadığı bir kader. Bu sorunu ilgililere etkili bir biçimde iletme anlamında bir mekanizmamız yok" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Atalay Ak Parti Erzurum Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title