Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'ün ülke ve bölge turizmi için önemli olduğunu ifade ederek, "Uzungöl için yapılan ya da yapılacak çalışmaları yakından takip edip yasalar çerçevesinde her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'ün ülke ve bölge turizmi için önemli olduğunu ifade ederek, "Uzungöl için yapılan ya da yapılacak çalışmaları yakından takip edip yasalar çerçevesinde her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

Muhammet Balta, 7 Haziran'daki genel seçim çalışmaları kapsamında Çaykara ilçe merkezi ile ilçedeki turizm merkezi Uzungöl'de esnaf ziyaretlerinde bulunup muhtarlar ve turizmcilerle toplantılar gerçekleştirdi.

Ardından vatandaşlarla sohbet edip genel seçimlerde seçmenlerden AK Parti'ye destek olmalarını isteyen Balta, Uzungöl'ün Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu anlattı.

Balta, Uzungöl'ün her mevsim doğaseverlere hizmet verdiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Uzungöl'de yapılan ve yapılacak her çalışma çok önemli. Uzungöl sadece Trabzon ve bölgemiz için değil ülkemiz için çok önemli bir turizm beldesi. Yerli- yabancı olmak üzere binlerce turist buraya gelmektedir. Burada yapılacak her yeni hizmet Uzungöl'ün cazibesini artıracaktır. Tesis, konaklama altyapı olarak Uzungöl yılın dört mevsimi canlı kalacak, 12 ay bölgenin cazibe merkezi olacak. Uzungöl için yapılan ya da yapılacak çalışmaları yakından takip edip yasalar çerçevesinde her türlü desteği sağlayacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title