Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Cihanbeyli ilçesi ve mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelerek partisine destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, Cihanbeyli ilçesi ve mahallelerinde vatandaşlarla biraraya gelerek partisine destek istedi.

Mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Ağralı, "Bu seçim hem ülkemiz hem de tüm İslam coğrafyası için çok önemli. Tüm dünyanın gözü bu seçimlerde olacak" dedi.

Seçimin Konya için de çok önemli olduğunu vurgulayan Ağralı, "Bu seçim Konya için daha da önemlidir. Çünkü sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Konyalıdır Konya'nın evladıdır ve Konyamızın adayıdır. İnanıyorum ki sizler, sayın Başbakanımıza sahip çıkacaksınız, ona en güçlü şekilde destek olacaksınız. İnşallah bu seçimde Konya tüm AK Partili adayları milletvekili olarak Meclis'e gönderecek. Bizler de sizin vekiliniz olarak size hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaretlerde, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun ve partililer hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Ağralı Cihanbeyli Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title