Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, partisinin kendisini yeniden aday gösterdiğini, buna layık olabilmek için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti'nin vizyonuna yakışan bir seçim yarışı geçirdiklerini vurgulayan Kahveci, şöyle konuştu:

"Genel merkezimiz beni ve Sedat Namal kardeşimizi aday gösterdi. Bize de 'gidin vekaleti milletten alın gelin' dediler. Biz sizden vekalet almaya geldik. AK Partili olmak ve AK Parti kimliğini taşımak bir ayrıcalık. Allah herkese bunu nasip etmez.

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sedat Namal da aday adaylığı sürecinde kendilerine katkı veren vermeyen herkese teşekkür etti.

Hükumetin ve devletin yaptığı bütün yatırımların takdire şayan olduğunu ifade eden Namal, "Okul, hastane, yol yapmak ve hizmetlerde bulunmak en tabi görevler. Karabük'ün emekli kenti olmaktan kurtulmaya ihtiyacı var. Biz bu noktada çalışmalarımızı TSO başkanlığındayken yaptık" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title