Haberler

Genel Seçime Doğru

HATAY (AA) - Genel seçim için ittifak yapan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Hatay milletvekili adaylarını törenle tanıttı.

HATAY  (AA) - Genel seçim için ittifak yapan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Hatay milletvekili adaylarını törenle tanıttı.

Büyükşehir Belediyesi Hat-Mek Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ve SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da katıldı.

Kartal, burada yaptığı konuşmada, iktidara bedel ödeyerek ve tırmanarak geleceklerini belirtti. Televizyon ve gazetelerde PKK'nın "melekleştirildiğini" savunan Kartal, şöyle devam etti:

"Barajı aşsınlar da ülkede sıkıntı olmasın derdindeler. Yarın HDP barajı aşmazsa bu ülkede ne sıkıntısı olacak? Devletin polisi, yargısı, jandarması yok mu? Alırsın gerekli tedbirleri hiçbir şey olmaz. Ama millet gidip oy verirse aşsın. Elbette milli iradeye saygımız var. Barajın üstünde, altında bilmem. Bizim iktidarımızda Öcalan toprağın altında, diğerleri de cezaevinde olacak Allah'ın izniyle. Devlete proje adamı gibi gelip, hem devletin kalemini kullanacaksın, devletin defterini, milletin parasını kullanacaksın, bir de çıkıp milletin kürsüsüne kabadayılık yapacaksın. Bunu yaptırtmayız Allah'ın izniyle. Öyle yağma yok. Ama elbette ki biz kavga taraftarı değiliz. Elbetteki kavga çıksın, sokaklar yansın peşinde değiliz. Tek isteğimiz sevginin hakim kıldığı ve paylaşıldığı bir Türkiye'dir."

SP Genel Başkan Yardımcısı Doğan da ülke düzenine plan kuranların olduğunu ileri sürerek, bu oyunların bozulacağını söyledi.

Milletin, tarih boyunca birlikte barış ve kardeşlik içinde yaşadığını vurgulayan Doğan, "Birlikte Çanakkale'yi savunmuşuz, birlikte kurtuluş mücadelesini vermişiz. Birlikte inşallah iktidara yürüyeceğiz. Çünkü bu birlikten ancak ve ancak saadet doğar. Zulüm ebedi olamaz, hak mutlaka hakim olacaktır. 'Yaşanabilir bir Türkiye, yeni bir Türkiye, yeni bir dünya mutlaka kurulacaktır' diyen Erbakan hocamı ve bunun yanında 'Ben kendime Müslümanların iktidarına engel oldu dedirtmem' diyen 28 Şubat'ta dimdik duran Muhsin başkanımızı rahmetle, minnetle ve duayla anıyorum. Seçime 48 gün var. Bu 48 günün değerini iyi bilmek için, 48 günü iyi planlayıp iyi yönetebilmek içinde bulunduğumuz durumu mutlaka doğru okumamız lazım" diye konuştu.

Toplantıda milletvekili adayları da konuşma yaparak projelerini anlattı. Törene il ve ilçe başkanlarının yanı sıra partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title