Haberler

Genel Seçime Doğru

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Çalışkan, belediye toplantı salonunda yaptığı konuşmada, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Karaman'dan milletvekili adayı olması için çalışacaklarını söyledi.

Her aday adayına eşit mesafede yaklaştığını dile getiren Çalışkan, "Bakanımız, Karaman Milletvekilimiz Sayın Lütfi Elvan, Karamandan aday adaylığı müracaatını yaptı. Bakanımızın yanı sıra 12 kişi de Karaman'dan aday adaylığı müracaatında bulundu. Aday adayı olan 12 arkadaşımızın hepsine, Karaman Belediye Başkanı olarak eşit mesafedeyim" dedi.

Verilecek olan kararlara saygı duyacaklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Karaman Belediye Başkanı olarak, sürekli alandayım. Kimi zaman esnaf vatandaşlarımızla, kimi zaman işçi vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile eğitimcilerimizle, toplumumuzu oluşturan bütün unsurlarla sürece dair istişarelerde bulunuyorum. Karaman halkı Sayın Bakanımızın Karamandan aday olmasını istiyor. Şahsım ve Karamanlı hemşehrilerim Sayın Bakanımızın Karaman'dan aday olmasını istiyoruz."

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Özgür Ertuğrul Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

AdemmobilWeb@haberler.com:

Allah KORUSUN . Elvan karamana yakişmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title