Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

Marmaris Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti İl Başkan Vekili Ozan Balcı, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, ilçe yönetim kurulu üyeleri, delegeler ile AK Parti'den Muğla milletvekilliği için başvuru yapan 22 aday adayı katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Küreci, olmazsa olmazları olan yeni anayasa için seçimlerde 400 milletvekili çıkartmak istediklerini söyledi. Partilerinin yükselişini 400 milletvekiliyle taçlandırmak istediklerini belirten Küreci, Muğla olarak bu başarıya katkıda bulunmak istediklerini kaydetti. Küreci, milletvekili aday adaylarına bu kutlu yürüyüşlerinde ellerini taşın altında koydukları için teşekkür etti.

AK Parti'yi Muğla'da birinci parti yapmak istediklerini anlatan Küreci, gittikleri bütün ilçelerde bu enerjiyi aldıklarını vurguladı. Geçmişini çok iyi bildikleri Marmaris'in "sağın kalesi" olduğuna değinen Küreci, "Marmaris'in özüne döneceğinden şüphemiz yok. Şimdiden Marmaris halkına verdikleri destek için teşekkür ediyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından milletvekili aday adayları sırayla kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından 1 Mart'ta gerçekleştirilecek temayül yoklamasında, delegeler sandığa gidecek.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Marmaris Küreci Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title