Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Kırklareli İl Başkanlığı'nda Milletvekili Turgut Dibek'in de aralarında bulunduğu 7 parti üyesi milletvekili aday adaylığını açıkladı.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı'nda Milletvekili Turgut Dibek'in de aralarında bulunduğu 7 parti üyesi milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, Kırklareli Milletvekili Dibek, İl Başkanı Recep Zengin, İlçe Başkanı Gürkan Yenerel, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Dibek, burada yaptığı konuşmada, Kırklareli'ni ve partisini TBMM'nde üçüncü dönemde temsil etmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Dibek, milletvekili seçimlerinin ülke geleceği açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Milletvekili aday adaylarının ön seçim ile belirleneceğini hatırlatan Dibek, "Bu ön seçim Kırklareli'nde üç milletvekilini meclise göndermemize, partimizin de iktidar olmasına neden olacaktır. Kırklareli'nde CHP'yi iktidara taşımak ve üyelerimizin, hemşehrilerimizin güveni ve desteği ile omuz omuza verim bu onurlu görevi aynı heyecan ve özveriyle en iyi şekilde yerine getirmeye adayım" diye konuştu.

Daha sonra parti üyeleri Rabia Çakmakçı, Vecdi Gündoğdu, Mümtaç Güler, Zeki Akın, Turabi Kayan ve Hakan Dedeoğlu da milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title