Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Alaattin Parlak, partisinin Sur ve Hazro ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Alaattin Parlak, partisinin Sur ve Hazro ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki partililerle birlikte ilçe teşkilatı yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Parlak, seçime ilişkin açıklama yaptı.

Genel seçimde Türkiye'de vesayet, darbecilik ve paralel yapının biteceğini kaydeden Parlak, milletin iradesinin, demokrasinin ve hukukun hakim olacağını söyledi.

Parlak, Türkiye'nin artık güçlü bir ülke olduğunu, ülkenin güçlendikçe içeride ve dışarıdaki bazı odakların uykularının kaçtığını belirterek, şunları ifade etti:

"Devletin içine sızan paralel yapı, Türkiye'yi yemeye çalıştı. Türkiye'ye çelme takmaya çalıştı. Ama bunu millet gördü. 2014' teki yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucu, milletimizin bu oyunu gördüğünün en büyük delilidir. Paralel yapı da eski Türkiye'nin safına geçti, millet ise yeni Türkiye'nin safında kaldı."

Türkiye'nin tarihi bir dönemecin eşiğinde olduğunu dile getiren Parlak, 7 Haziran'da yeni Türkiye hedefine ulaşmak için, AK Parti'nin 400 milletvekili mecliste temsil edilmesinin gerektiğini vurguladı.

Seçimlerde teşkilatlarla adayların koordineli bir şekilde çalışmasının önemini dile getiren Parlak, mahalli idareler seçiminde AK Parti Bağlar ilçe teşkilatıyla uyumlu çalışmalarının meyvesini aldıklarını anlattı.

Parlak, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm sürecinin tamamlanmasını istiyorsak 400 milletvekili hedefine ulaşmamız lazım, Türkiye artık çok daha güçlü bir şekilde geleceğe yürümelidir. Bunun için de aday kim olursa olsun teşkilatlarla birlikte çok güçlü bir şekilde, seçimde var gücümüzle çalışmamız lazım."

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Türkiye Hazro Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title