Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Edirne milletvekili aday adayı Gürsel Şimşek, genel seçimlerde partisinin Edirne ölçeğinde birinci parti olarak çıkacağını belirtti.

MHP Edirne milletvekili aday adayı Gürsel Şimşek, genel seçimlerde partisinin Edirne ölçeğinde birinci parti olarak çıkacağını belirtti.

Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Edirne için seçimlerde 100 bin oy hedefi belirlediklerini belirten Şimşek, şunları kaydetti:

"MHP seçimlerde Edirne'de birinci parti olarak çıkacak. Edirne'de 30 Mart yerel seçimlerinde 52 bine yaklaşan bir oy almıştık. Genel Merkezimiz bizden çok umutlu. Geçtiğimiz dönemlerde 3 kez MHP'den Milletvekili adayı olmuştum, ancak vekil olmak nasip olmamıştı. Edirne'de MHP'yi dikkate almayanlar yerel seçimlerin sonuçları ortaya çıkınca MHP'nin de seçime ortak olduğunu gördü. Bugün görüyoruz ki Edirne'de artık sadece CHP ve AK Parti'nin varlığından söz edemez bunun üzerinden hesap yapamaz, eğer böyle bir hesap yapılırsa, yerel seçimlerde olduğu gibi seçim sonuçları karşılarına bir tokat gibi çıkar.

Bu seçimde MHP seçime ortaktır, Edirne'de en az 100 bin vatandaşımızın MHP'ye oy vermesi üzerine kurulu bir seçim stratejimiz var. Buda şudur ki Edirne'de birinci parti olmayı hedeflemişiz durumdayız. Bugün ne CHP nede AK Parti milletvekili çıkarma konusunda bir garantisi yoktur, artık şartlar eşitlendi daha önce toplumda CHP ve AK Parti algısı yaratılıyordu, şu anda aksine toplumda MHP'nin yükselişe geçtiği algısı var. Biz seçime odaklanmış bir biçimde halkla iç içe çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Edirne'de AK Parti ve CHP geriden gelecekler ve nal toplayacaklar."

Kaynak: AA / Yerel

Gürsel Şimşek Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title