Haberler

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem İstifa Etti

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem, milletvekilliği aday adayı olmak için istifa etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimde milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

Erdem, yazılı açıklamasında, 2001 Kasım ayında AK Parti Kurucu İlçe Başkanlığı ile başladığı siyasi hayatında, 2002 genel seçimleri ile 22. Dönem Konya Milletvekilliği, İnsan Hakları Komisyonu Üyeliği, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörlüğü ve Sokak Çocukları Araştırma Komisyonu'nda Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu anlattı.

2007 genel seçimi ile 23. Dönem Konya Milletvekilliği,  Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Yasama I. ve II. döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı'nda İdare Amirliği, AK Parti Genel Merkezi'nde Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı ve Özürlüler Koordinasyon Başkanlığı görevlerini yürüttüğünü ifade eden Erdem, partide MKYK üyeliğinde bulunduğunu hatırlattı.

2011 Ekim ayından itibaren Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine başladığını anımsatan Erdem, açıklamasında, "Bugüne kadar büyük bir şerefle görevimi sürdürdüm. 7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili adayı olmak için istifamı Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı' ya sunmuş bulunmaktayım" ifadelerine yer verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Erdem Ak Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title