Haberler

Genel Seçime Doğru

"Referandum sürecinden itibaren tehditler alıyorum.

AK Parti Manisa milletvekili adayı Selçuk Özdağ,

"Referandum sürecinden itibaren tehditler alıyorum. Ama bunları kamuoyuyla ile paylaşmaya gerek yok, çünkü bunları devletle paylaşıyoruz, savcılık ve emniyetle paylaşıyoruz" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili adayları Sait Han Bakşi ve Abdurrahim Arslan, Manisa Milenyum Memurlar Derneğini ziyaret ederek, seçimlerde destek isteyen Selçuk Özdağ, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özdağ, referandum sürecinden itibaren tehditler aldığını, ama bunları kamuoyuyla paylaşmaya gerek duymadığını, çünkü bunları savcılık ve, emniyetle paylaştığını söyledi.

Bu tür şeylerin olağan olduğunu belirten Özdağ, "Bizim gibi kalkınmakta olan ülkelerde yol üstünde bağı olan ile sevgilisi güzel olanın başı dertten kurtulmaz, bizim başımız dertten kurtulmaz. Hiç önemli değil, millet için canımız feda olsun" dedi.

CHP ve MHP'nin vaatleriyle, AK Parti'nin de hizmet sözleriyle oy istediğini savunan Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimin korkutma kültürünü çok iyi bildiğini MHP'liler çok iyi bilirler. Bunları konuşursam çok ağır olur, kimin çadırının söküldüğünü onlar çok iyi bilirler. Kimin çekiçle dövüldüğünü, kimin aday olduğu zaman 'genel başkan adayıyım' dediği zaman evinden çıkartılmadığını çok iyi bilirler. 'Cumhurbaşkanı adayıyım' dediği zaman Meclis'in bahçesinde kimin dövüldüğünü çok iyi bilirler. En son Hakkı Şafakses'in 'genel başkanlığa adayım' dediği zaman evinin önüne 150 ülkücüyü yığıp salona bile göndermeyenler çok iyi bilirler. O nedenle korku kültürünü onlar çok iyi biliyorlar. Özellikle ülkücüler MHP üst yönetiminin bu tutumundan, bu tür metotlarından çok müştekiler. Onlar kimin ülkücü olduğunu iyi biliyor. Benim ülkücü arkadaşlarım gereğini yapacaklar. "

Selçuk Özdağ, Star Gazetesine yönelik saldırı olayıyla ilgili soruya da, kimin korkuyu Türkiye'ye yaymak istediğinin belli olduğunu söyledi. Basını susturmaya yönelik silah olsun, sopa olsun, hepsinin karşısında olduklarını anlatan Özdağ, "Star Gazetesini basan hem kişileri, hem de zihniyeti kınıyorum. Basın rahat çalışmalıdır, Türkiye'nin birbirine tahammül edecek kurumlara, kuruluşlara ve kişilere ihtiyacı var. Tolerans, hoşgörü ve saygı kültürünü oluşturmalıyız. Lütfen arkadaşlarımız saygının hoşgörünün ve toleransın ne demek olduğunu öğrensinler" dedi.

Sait Han Bakşi de, toplumun gelişimi adına önemli projeler ürettiklerini, demokrasiye sahip çıkan bir sözbirliği içerisinde olduklarını ve beklentilere cevap vermek için çalışacaklarını söyledi.

Abdurrahim Arslan da, derneği yakından tanıdıklarını ve çok sorumlu, her zaman demokrasiden yana olduklarını belirterek, anayasa değişikliği paketine destek vermelerinden dolayı ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti.

Manisa Milenyum Memurlar Derneği Başkanı İsmail Yıldırım ise, Manisa'daki ilk okuma salonunu kendilerinin açtığını ve bu sayının üçe çıktığını, çözümün bir parçası olmak için çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title