Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Sinop milletvekili adayları Mehmet Ersoy ve İbrahim Felek Gerze ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Sinop milletvekili adayları Mehmet Ersoy ve İbrahim Felek Gerze ilçesini ziyaret etti.

Ersoy ve Felek, Kaymakamlık, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gerze Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaretlerinin ardından seçim bürosunda partililerle bir araya geldi. İbrahim Felek, gösterilen ilginin kendilerine moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Felek, gittikleri her yerde coşkuyla karşılandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Yıllardır siyasetin içindeyiz, yol nasıl yapılır, su nasıl getirilir bunları en iyi bilen insanlarız. Gerze'nin sorunlarını masaya yatırıp çözüm arayacağız. AK Parti ulaşımda, sağlıkta neler yaptı bu ortadadır. Çünkü biz günü birlik projelerle uğraşmıyoruz. Bugün Sinop tarihi bir fırsat yakalamıştır. "

Mehmet Ersoy ise, AK Parti iktidarı süresince gerçekleşen çalışmalardan bahsederek, şunları söyledi:

"8. 5 yıldır milletin evlatlarının yetkili olmasının bize neler yaşattığını gördük. Biz bu milletin asli unsurlarıyız. 8 yıl önce kaç köyümüzde doğru dürüst yol, kanalizasyon veya suyumuz vardı? Köylerimiz kokudan geçilmezdi. O zaman bu hükümetlerin parası yok muydu? veya o hükümetler ne yapıyordu? Bugün AK Parti iktidarında global kriz dünya ülkelerini sarsarken AB'nin 4 tane ülkesi batacak duruma gelmişken, Türkiye dünyadaki bu krizleri en rahat atlatan ülke olmuştur. "

- SİNOP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title