Haberler

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Erzurum'da İncelemelerde Bulundu

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Erzurum Fidanlık Şefliğinde huş, karaağaç, yalancı iğde boylu bambulanmış ve repikaja alınmış repikaj parsellerini inceledi. Sera içerisinde boylu fidan üretimine yönelik fidan boylandırma çalışmalarını, kaplı ve saksılı fidan üretim çalışmalarını, makine ekipman parkını ve depoları, enso fidan üretim seralarını yerinde kontrol etti.

Fidan üretiminde çok yapmanın önemli olmadığını, az ama kaliteli ve güzel fidan üretmek gerektiğini belirten Genel Yardımcısı Yunus Şeker, "Fidan üretimi dikkat ve itina isteyen bir iş, en güzelini yapma gayreti içinde olacağız." dedi.

Buradan Tortum İlçesi Aksu Köyü Erozyon Kontrol sahasında, Şenyurt Köyündeki Ceviz ağaçlandırma sahasında incelemelerde bulunuldu.

Oltu İşletme Müdürlüğü 2013 yılı Çoruh Havzası rehabilitasyon Projesi doğrultusunda Özdere köyünde yapılan eskavatör ile toprak işleme sahası kontrol edildi. Özdere köyüne hibe olarak verilen arıların sahipleri ile değerlendirme yapıldı.

Oltu Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker Oltu Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile kısa bir toplantı yaparak bölgeden ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Şeker Erzurum Özdere Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title