Haberler

Genel Müdür Yardımcısı Temur'dan Mersin'e Ziyaret

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bir günlük çalışma ziyaretinde bulundu.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bir günlük çalışma ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Temur, Bölge Müdürü Abit baca, bölge müdür yardımcıları, Doğu Akdeniz Araştırma Müdürlüğü, şube müdürlükleri, işletme müdürlükleri, Fidanlık Müdürlüğü personeli, işletme müdür yardımcıları ve işletme şeflerinin katılımı ile yaklaşık 3 saat süren toplantı gerçekleştirdi. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü seminer salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Zeki Temur, görevde yükselme, unvan değişikliği, personel rotasyon uygulaması gibi güncel konuların yanı sıra orman yangınları ve alınması gerekli tedbirler, üretim faaliyetleri ve stratejisi, makine ikmal ve yatırım programlarının planlanması ve yatırımla ilgili ihalelerin bir an evvel bitirilmesi konularına değindi. Temur, "Genel Müdürlük olarak vatandaş memnuniyetini en ileri düzeye çıkarmak için uğraşmalıyız. Mesai arkadaşlarımıza saygılı ve iyi davranmalıyız. Bizlere tevdii edilen görevleri layıkıyla yerine getirmeli ve devamlı faal durumda olmalıyız. Tüm personelimiz bizlere eleştiri ve görüş mahiyetinde mail atabilir. Orman Genel Müdürlüğü'nen ana omurgasını işletme şefleri oluşturmaktadır" dedi.

Toplantının sonunda Temur, personelin sorularını yanıtladı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Mehmet Zeki Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title