Haberler

Genel Müdür Yardımcısı Şahin, İhsangazi'de İncelemelerde Bulundu

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, İhsangazi ilçesine gelerek incelemelerde bulundu.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, İhsangazi ilçesine gelerek incelemelerde bulundu.

Şahin, Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu ve İşletme Pazarlama Şube Müdürü Engin Keleş ile birlikte İhsangazi Orman İşletme Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

İşletme Müdürü Sami Yılmaz tarafından İhsangazi Orman İşletme Müdürlüğünün 2014 yılı faaliyetleri hakkında Ali Şahin'e bilgi verilmesinin ardından yapılan çalışmalar arazide yerinde görülerek değerlendirildi. Genel Müdür Yardımcısı Şahin, "2014 yılı geride kalıyor. Açık arttırmalı orman ürünlerinin piyasada iyi bir değer buldu. 2015 yılı başında piyasaya orman ürünü sürmek için 2015 yılı üretimine başlanması gerekiyor ve erken üretime hız verilmesi lazım. İhsangazi'de 2015 yılı üretiminin başlamasından memnun olduk" dedi.

Daha sonra Ali Şahin ve beraberindekiler, İhsangazi Orman İşletme Şefliğinde toprak işlemesi yapılmakta olan Akkaya köyü erozyon kontrol sahasını gezdi. Şahin, makine ile yapılan teraslardan çok verim alındığını belirterek, derin toprak işlemesine bu makineler ile ulaşıldığını kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sami Yılmaz Kastamonu İhsangazi Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title