Haberler

Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin: Birinci Önceliğimiz İş Güvenliği Olmalı

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ali Şahin, ilk olarak, İşletme Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz, Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Yaman Sağlam ve Cafer Bal, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımı ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Genel Müdürlük olarak taşrada görevli tüm çalışma arkadaşlarını rahat ettirme çabasında olduklarını belirtti. Şahin, "Bu memleket hepimizin ve bu memleket için çalışmalıyız. Her şehir yeni bir heyecan, her şehir yeni başarılar için fırsat. Herkes işini severse ve bir alttaki çalışanını korursa daha verimli bir ortam yakalarız. Biz devlet olarak insanları kucaklamak, mevzuatımız ne gerektiriyorsa onu yapmak zorundayız. Piyasadaki gelişme ve orman sanayinin hammadde beklentilerine bağlı olarak üretim ve pazarlama politikası izleyen Orman Genel Müdürlüğümüz inşaat sektöründeki büyüme potansiyeli ve sanayinin kapasite artışını göz önüne alarak üretimini son yıllarda ciddi bir biçimde artırmıştır. Sizden isteğim kontrollü bir dikili satışa önem verelim. Standardı ve kaliteyi önemseyelim. Malı sattığımız bizim vatandaşımız, Allah rızası için çalışırsak gereği ne ise onu yaparsak, başarısız olmak için hiçbir neden yok. Bu itibarla özellikle yineliyorum; kesim sırasında boylama ve standardizasyona büyük özen gösterilmeli; üretimde verimin ve kalitenin artırılması aynı zamanda dikkatle üzerinde durmamız gereken iş kazalarının önlenmesi için hem personel hem de üretim işçisinin eğitimine önem verilmelidir" dedi.

İşletme Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz'de kısa konuşmasında termin planlarına riayet edilmesi üzerinde durarak, her konuya bir mühendis zihniyeti ile bakılması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantının ardından Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü Kayı Orman Emvali Deposu'na geçen Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Daire Başkanı Kenan Akyüz ve Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, burada incelemelerde bulundu. Üretim işlerinde standardizasyonun önemi ve kaliteli ürün üretiminin artırılması konularına değinildi.

Kesim işçilerini de ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, iş güvenliği konularında kendilerini uyararak, koruyucu güvenlik tedbirlerinin alınması üzerinde durdu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Akyüz Ali Şahin Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title