Haberler

Genel Müdür Başa Teski'nin Kapaklı Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz ve A. Soner Ergin Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara ve İlçeler Koordinasyon Dairesi Başkanı Turhan Toprak ile birlikte TESKİ’nin Kapaklı ilçesinde bulunan tesislerinde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz ve A. Soner Ergin Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara ve İlçeler Koordinasyon Dairesi Başkanı Turhan Toprak ile birlikte TESKİ'nin Kapaklı ilçesinde bulunan tesislerinde incelemelerde bulundu.

Genel Müdür Başa beraberindeki heyet ile birlikte TESKİ'nin Kapaklı ilçesindeki içme suyu depolarını ve malzeme depolarını inceledi ve TESKİ Kapaklı Şube Müdürü Yüksel Tatma'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Genel itibariyle iyi durumda olan tesisleri beğenen Genel Müdür Başa, bakım ve onarıma ihtiyacı olan tesislerin de bakım ve onarımdan geçirilmesinin talimatını verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nilgün Marmara Şafak Başa Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title