Haberler

Genel Cerrahi Uzmanları Kaybettikleri Meslektaşlarını Andı

Adana genelinde bir araya gelen genel cerrahi uzmanları kurdukları dernek çatısı altında kaybettikleri meslektaşlarını andı.

Adana genelinde bir araya gelen genel cerrahi uzmanları kurdukları dernek çatısı altında kaybettikleri meslektaşlarını andı.

Geçtiğimiz aylarda yeni yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalarına hız veren Çukurova Cerrahi Derneği gerçekleştirdiği toplantı ile yakın zamanda hayatını kaybeden Prof. Dr. Haluk Demiryürek, Op. Dr. İlyas Altunbaş, Op.Dr. Aydın Evliyaoğlu'nu andı.

Etkinlikte konuşan Çukurova Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Cem Kaan Parsak, amaçlarının bölgede faaliyet gösteren cerrahları bir çatı altına toplayarak sorunlara çözüm bulmak ve dayanışmayı sağlamak olduğunun altını çizdi. Parsak, gerçekleştirdikleri bu toplantı ile yakın zamanda kaybettikleri üç önemli ismi de bir kez daha anma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Daha sonra derneğin eski başkanı Prof. Dr. Hüsnü Sönmez'e bir teşekkür plaketi verildi. Ardından ise yakın zamanda hayatını kaybeden Prof. Dr. Haluk Demiryürek, Op. Dr.İlyas Altunbaş, Op.Dr. Aydın Evliyaoğlu anısına çeşitli konuşmalar yapıldı konuşmalar sırasında oldukça duygulu anlar yaşandı.

Üç önemli ismin yakınlarına da dernek adına birer şükran plaketi verildi,

Yapılan anma etkinliğinin ardından bilimsel oturumda ise Başkent Üniversitesi'nden Doç Dr. Nurkan Törer safra yolu yaralanmalarına yaklaşım konusunda katılımcılara bilgi verirken, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nden ise Yrd. Dr. Tolga Akçam Olgu Sunumları konusunda görüşlerini aktardı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title