Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan Kars Belediyesi'ne Ziyaret

Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri için Kars’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret etti.

Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri için Kars'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

Bakan Kılıç, belediye çalışmalarıyla ilgili Başkan Bozkuş'tan brifing aldı. Bozkuş, slayt gösterisiyle yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projelerle ilgili Kılıç'a bilgi verdi.

Belediye tarafından hayata geçirilen projelerin önemli olduğuna dikkat çeken Bakan Akif Çağatay Kılıç, Kars'ın önemli sorunlarının çözüldüğünü ve belediyenin kalıcı projeleri hayata geçirdiğini belirti.

Kars'ta kaldığı süre içerisinde hava alanıyla, yollarıyla, hastaneleriyle, eğitimiyle önemli yatırımların Kars'a geldiğini ifade eden Kılıç, "AK Parti hükümetinin Kars'ı çok önemsiyor. Milletvekilleriniz Kars'ta projelerin tamamlanması için yoğun çaba sarfediyor. İşte belediyemiz çok güzel işler yapmış. AK Parti hükümetinin Kars'a yatırımları 2014 yılında da hızla devam edecek" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Bakan Kılıç'a plaket ve Kars kafkas halısı hediye etti.

Bakan Kılıç'ın belediye ziyaretinde AK Parti kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl başkanı Ensar Erdoğdu ve çok sayıda partilide hazır bulundu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Kars Belediyesi Nevzat Bozkuş Sarıkamış Yerel Haberler

title