Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Spor Tesislerinin İnşaatlarını İnceledi

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Bafra ilçesinde yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Bafra ilçesinde yapımı süren tesisleri inceledi- Kılıç: "Samsunlu kardeşlerimiz, inşa ettiğimiz bu tesislerde sportif faaliyetlerde bulunarak, uluslararası camiada ülkemizi temsil edecek konuma yükselecektir" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Bafra ilçesinde yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu.Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kılıç, Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projesi'nin Samsun'daki açılış töreninin ardından Bafra'ya geçti.İlçede yapımı süren stadyum, spor salonu ve yüzme havuzunu inceleyen Kılıç, tesislerin yakın zamanda meyvelerini vereceğini belirtti.Hızla devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Kılıç, "Samsunlu kardeşlerimiz inşa ettiğimiz bu tesislerde sportif faaliyetlerde bulunarak, uluslararası camiada ülkemizi temsil edecek konuma yükselecektir. İnanıyorum ki bu tesisler, yakın vadede meyvelerini verecektir" ifadelerini kullandı. .

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title