Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'daki terör saldırısının tüm Türkiye'ye yönelik olduğunu belirterek, "Ankara'da yapılan saldırı tüm Türkiye'ye, demokrasimize, milletimize, devletimize, birliğimize, beraberliğimizi ve kardeşliğimize yapılmış bir saldırıdır.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'daki terör saldırısının tüm Türkiye'ye yönelik olduğunu belirterek, "Ankara'da yapılan saldırı tüm Türkiye'ye, demokrasimize, milletimize, devletimize, birliğimize, beraberliğimizi ve kardeşliğimize yapılmış bir saldırıdır. Bunu iyi idrak etmemiz gerekir. Bu belli bir zümreye, belli bir inanca yapılmış bir saldırı değildir" dedi.

Bakan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Samsun'un Kavak ilçesinde muhtarlar ile Kavak Ziraat Odası ve Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Kılıç, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

"Ankara'da yapılan saldırı tüm Türkiye'ye, demokrasimize, milletimize, devletimize, birliğimize, beraberliğimizi ve kardeşliğimize yapılmış bir saldırıdır. Bunu iyi idrak etmemiz gerekir. Bu belli bir zümreye, belli bir inanca yapılmış bir saldırı değildir" diyen Kılıç, terörün dini inancının, renginin, milletinin olmadığını vurguladı.

Gençlere seslenen Kılıç, "Sizleri bölmek için aranıza nifak tohumları sokmaya çalışanlara asla ama asla müsaade etmeyin. Olayın aydınlatılması için yoğun çaba sarf ediliyor" ifadelerini kullandı.

Bakanlar Kurulu ve AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda bu konunun ele alındığına işaret eden Kılıç, şöyle konuştu:

"Faillerin kim olduğu ile ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa süre içinde bununla ilgili sonuca ulaşılacak. Faillerin kim olduğunun ortaya çıkması ile beraber olayın arkasında kimlerin olduğu, kimlerin kimleri neye alet ettiği, hepsi ortaya çıkacak ama bu süreç içerisinde bizim milletimizden, vatandaşlarımızdan ricamız şudur,  aman birliğimize, kardeşliğimizi zarar verebilecek hiçbir davranışta bulunmayalım. Birliğimizi, beraberliğimizi haykıralım. Vefat eden kardeşlerimiz bizim kardeşlerimiz, bizim vatandaşlarımızdır, bu ülkenin evlatlarıdır, bu coğrafyanın, Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatlarıdır. Burada ayrımız gayrımız asla olamaz. Her can bizim yüreğimizden bir kopuştur. Onun için aman hiçbir şekilde ayrılığa müsaade etmeyelim."

Halkın arasında ayrılık sokmaya çalışanlara müsaade etmeyeceklerinin altını çizen Kılıç, "Bu ülkenin birliği, dirliği çok önemli. Hepimiz Samsunlu'yuz. Bu bilinçte olalım, hepimizin şehrimizin ilerlemesi için katkı vermemiz gerektiğini unutmayalım. Hepimiz bu cennet vatanın vatandaşlarıyız. Onun için kenetleneceğiz, bir olacağız" diye konuştu.

Bakan Kılıç, daha sonra Kavak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezdi.

Basına kapalı gerçekleşen programında Bakan Kılıç, Asarcık AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililer ve muhtarlarla da bir araya geldi.

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Samsun Kavak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title