Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "13 yıl boyunca Türkiye Cumhuriyeti'ni ileriye taşımak için, geliştirmek için gece gündüz çalışan, millete hizmet etmek için çabalayan insana dahi bu şekilde saldırılabiliyorsa, bizim bir ve beraber durmamız gerekiyor" dedi.

Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Samsun'un Terme ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Terme Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Kılıç, 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tabloyu herkesin gördüğünü söyledi.

Milletin verdiği sorumluluğun farkında olduklarını dile getiren Kılıç, bu sorumluluklarını yerine getirirken sorumluluğa pay sahibi olan diğer siyasi partilerin de üstlerine düşeni yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı.

Uzatılan ele, yapılan anlaşma çabalarına cevap verilmesi gerektiğine dikkati çeken Kılıç, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin hem yurt dışındaki hem komşularıyla alakalı olarak şu andaki durumu hem de genel çerçeveye baktığımız zaman kuvvetli bir siyasi iradeye ihtiyaç olduğu ortadadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsına yapılan saldırıları gördünüz. Allah aşkına 13 yıl boyunca Türkiye Cumhuriyeti'ni ileriye taşımak için, geliştirmek için gece gündüz çalışan, millete hizmet etmek için çabalayan insana dahi bu şekilde saldırılabiliyorsa bizim bir ve beraber durmamız gerekiyor. Gerçekleri görmemiz gerekiyor."

Sandıklara sahip çıkılması çağrısında bulunan Bakan Kılıç, "Birlikteliğimizi, beraberliğimizi koruduğumuz sürece başaramayacağımız iş olamaz. Bunu iyi görmemiz lazım ama birlik ve beraberliğimizi korumak için de 1 Kasım'da inanıyorum ki Terme'de gerekli sonucu alacağız inşallah" ifadesini kullandı.

Bakan Kılıç, daha sonra Terme Sağlık Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi inşaatı ile 75 yatak, 110 kişi kapasiteli olacak Terme Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Terme Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Bakan Kılıç, oda başkanı Ahmet Ekmekçi'den bilgi aldı.

Ekmekçi'nin, "gençlere dair projeleri olduğunu" belirtmesi üzerine Kılıç, "O projeleri beraber yapalım. Gençlere örnek olan bu çalışmalarda biz her türlü desteği veririz. Altyapı olsun, hem eğitim desteği olsun... Sizin isteğiniz doğrultusunda proje de geliştirebiliriz" diye konuştu.

Kılıç, bu yıl eğitim öğretime açılan Terme Kozluk OMV Fen Lisesinde de incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Samsun Terme Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title