Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz merkezi hükümet olarak ve üzerimizdeki siyasi sorumlulukla çalışmalarımıza devam ediyoruz, devam edeceğiz" dedi.

Bakan Kılıç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Kadir Gecesi'nin hayırlı olmasını dileyen Bakan Kılıç, 7 Haziran genel seçimlerin ardından ilk defa resmi olarak kentin yerel yöneticileriyle bir araya geldiğini, ziyaretlerde ise Samsun, bölge ve Türkiye genelinde yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdiklerini bildirdi.

Bakan Kılıç, merkezi hükümet olarak ve üzerlerindeki siyasi sorumlulukla çalışmalarına devam ettiklerini ve edeceklerini belirterek, "Bu anlamda Samsun'umuza katabileceğimiz her değere elimizden geldiği kadar destek verip Samsun'umuzu ve Türkiye'mizi hem bölgemizde hem dünyada çok daha bilinir, çok daha farklı noktaya taşımak için 24 saat elimizden geldiğince çaba sarf edeceğiz" dedi.

Samsun'da yerel yönetimlerin birlik ve beraberlik, uyum içinde çalıştığını, bu uyumun ise vatandaşlara ve kente hizmet olarak yansıdığını ifade eden Kılıç, "Samsun için her zaman, beraber, kol kola, yan yana çalışacağımızı tekrar açıkça dile getirmek istiyorum. Bu Samsun için bir fırsattır diye düşünüyorum, aynı zamanda Türkiye'miz için de bir fırsattır" diye konuştu.

Kılıç, Samsun'u, Türkiye'nin tanıtımı noktasında uluslararası anlamda çok daha fazla bilinir hale getirme noktasında yoğun çabaları olduğunu vurguladı.

Kılıç, "Bu anlamda ciddi mesafeler katetmiş bulunmaktayız. Daha da fazlasını yapacağız. Yapılan yatırımlar sonucu yerli ve tabancı turistin artık Samsun'a gelmeye başladığını görüyoruz. Hem konaklama altyapısının hem sosyal altyapının hem de tesisi altyapısının gelişmesiyle çok daha farklı bir noktaya ilerleyeceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.

Bakan Kılıç, daha sonra AK Parti Samsun İl Başkanlığına geçti.

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title