Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Osmaniye'de

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Osmaniye'de, partisinin seçim bürosunda konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizim tek amacımız var, devlete, millete hizmet, ülkemizi daha güzel yarınlara kavuşturmak." dedi.

Partisinin Osmaniye Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz için destek isteyen Kılıç, "30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'nin yeniden bir şahlanışa geçeceğine inanıyoruz. Osmaniye'nin de değişime ihtiyacı var. Sizden rica ediyorum, gece gündüz demeyecek kapı kapı dolaşacaksınız. Adaylarımızı yalnız bırakmayacak, birlik ve beraberliğinizi koruyacaksınız." diye konuştu.

Kılıç, yerel seçimler için partinin kadın ve gençlik kollarına büyük sorumluluk düştüğünü ve seçim günü herkesin görevinin başında olması gerektiğini belirtti. Kılıç, şunları kaydetti:

"Bu Sabah Başbakanımızın sağlığıyla ilgili yalanlar atılmış ortaya. Böyle şeyleri, yalanları çok duyacaksınız, bu tip yalanlar yayılmaya çalışılacak, bunlara pirim vermeyeceğiz, edebimizi de bozmayacağız. Başbakanımızın sağlığı gayet iyi, programlarına devam ediyor, Biz her zaman olduğu gibi milletimizle beraber el ele, kol kola yürümeye devam edeceğiz. 30 Mart'tan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Osmaniye'de yeni projeler ve yeni hizmetler için elimizden geleni yapacağız, bizim işimiz hizmet."

Kılıç, konuşmasının ardından Ak Parti il yöneticileri ve ilçe belediye başkan adaylarıyla esnafı ziyaret etti. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Mehmet Gürbüz Osmaniye Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title