Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Mersin'de

Güncelleme:

Kılıç, "30 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkacağız. Çünkü, bizim partimizde kardeşlik, birlik ve beraber çalışmak vardır" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "30 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkacağız. Çünkü, bizim partimizde kardeşlik, birlik ve beraber çalışmak vardır" dedi.

Karadenizliler Derneği'ni ziyaret eden Kılıç, 30 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak, seçim çalışmaları için yollarda olduklarını ifade etti.

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:

"30 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkacağız. Çünkü, bizim partimizde kardeşlik, birlik ve beraber çalışmak vardır. Hep beraber el ele, kol kola, yan yanayız. Bu süreç içerisinde destek istiyorum sizden. Mevcut yapıdan artık Mersin halkı rahatsız. Yorulmuş, işini yapamaz bir yapıyla karşı karşıyayız. Başbakanımızın talimatlarıyla yapılan işlere sahip çıkmaya çalışıyorlar. Öyle şey olmaz, işi yapan bellidir. 17. Akdeniz Oyunları Mersin'de yapıldıysa öncelikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ardından da hükümetimizin duruşuyla olmuştur ve bu şekilde yapılmıştır. Yaptığınız başka bir iş varsa onu söyleyin. Ama yaptığımız işleri sahiplenmeye kalkmayın."

Mersin'i daha iyi noktalara taşımak istediklerini belirten Kılıç, Mersinlilerden 30 Mart yerel seçimlerinde destek istediklerini vurguladı.

Ziyarette Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title