Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Kütahya'da

Bakan Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene ve 15 bin gencin yürüyüşüyle gerçekleştirilen "Kocatepe'den Dumlupınar Zafertepe'ye Bağımsızlığa Giden Yolda" etkinliğine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde düzenlenen törene ve 15 bin gencin yürüyüşüyle gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Kılıç, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 92. yıl dönümünde " Kocatepe'den Dumlupınar-Zafertepe'ye Bağımsızlığa Giden Yolda" adlı etkinliğin yapılacağı Zafertepe'ye gelişinde, ellerinde Türk bayrakları ile bekleyen gençler tarafından karşılandı. Gençlerin ellerindeki bayraklarla oluşturduğu koridorun içinden geçerek alana gelen Kılıç, burada Zafertepe Anıtı'na çelenk bıraktı. Daha sonra sırasıyla Afyonkarahisar ile Kütahya valileri, belediye başkanları ve garnizon komutanları çelenk koydu.

Kütahya Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Celal Başoğlu'nun konuşma yaptığı kutlamalarda, Hava Binbaşı Rasim Süt tarafından savaşın gerçekleştirildiği alan hakkında bilgi verildi.

Konuşmaların ardından Kılıç, beraberindeki valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri erkan ve daire müdürleri ile Türkiye'nin dört bir tarafından gelen 15 bin gençle, Zafer Yürüyüşü'ne katıldı.

Mehter Takımı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşte gençler tarafından Türk bayrakları taşındı. - Kütahya

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Zafer Haftası Kocatepe Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title