Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Isparta'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizim aldığımız eğitim, aldığımız terbiye her an milletin hizmetkarı olmayı gösterir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizim aldığımız eğitim, aldığımız terbiye her an milletin hizmetkarı olmayı gösterir" dedi.

Çeşitli ziyaret ve programlar için Isparta'ya gelen Bakan Kılıç, önce Büyük Birlik Partili Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı makamında ziyaret etti. Kılıç, Başkan Çarkacı'nın öğrenci yurdu talebi üzerine yurt yaptırma sözü verdi.

Kılıç, daha sonra Festival Alanı'nda kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti. 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini vurgulayan Kılıç, vatandaşlardan cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için tercihte bulunmalarını istedi.

Yalvaç ilçesine de uğrayan Bakan Kılıç, Çınaraltı mevkisinde vatandaşlara seslendi. Kılıç, 77 milyona hizmet için her zaman yollarda olduklarını belirterek, "Bizim için seçimlerdeki rekabet seçimin akşamı biter. Bizim aldığımız eğitim, aldığımız terbiye her an milletin hizmetkarı olmayı gösterir" dedi.

Daha yapılacak çok iş olduğunu ifade eden Kılıç, "Şu anda temelleri atılan 2023, 2053, 2071 vizyonları için hep beraber yoğun bir şekilde çalışacağız" diye konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden ve özçekim yapan Kılıç, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti'nin adayı Başbakan Erdoğan için destek istedi.

- Güreşleri izledi

Bakan Kılıç, daha sonra 38. Geleneksel Uluborlu Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı alana geçerek, başpehlivanlık güreşleri için kura çekimine katıldı.

Müsabakaları izleyen Kılıç, er meydanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Uluborlu'ya güreş eğitim merkezi yapılacağının müjdesini verdi. Uluborlu'da ata sporu güreşe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getiren Kılıç, yeni yatırım ve desteklerle güreşin farklı yerlere gelmesi için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Bakan Kılıç'a Isparta milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Vahdettin Özkan ile ilçe belediye başkanları ve protokol üyeleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Uluborlu Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title