Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Antalya'da

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yarın düzenlenecek "Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı" kapsamında gazetecilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yarın Antalya'da düzenlenecek "Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı" öncesinde gazetecilerle sohbet etti.

Bakan Kılıç, Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde yarın başlayacak çalıştaya katılmak üzere Antalya'ya geldi.

Kılıç, çalıştay öncesi bir araya geldiği gazetecilerle sohbet etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı", Bakan Kılıç, federasyon başkanları, kulüp başkanları, akademisyenler ve çok sayıda sporcunun katılımıyla yarın başlayacak.

Çalıştay kapsamında federasyonların yönetim politikaları, 2016 ve 2020 olimpiyatları, antrenör yetiştirme, federasyon-kulüp-sporcu ilişkileri gibi konularda çalışma yapılacak. Çalıştay, 28 Ekim'de komisyon raporlarının katılımcılara okunmasıyla sona erecek.

Komisyon raporları daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından değerlendirilerek, ilgili kurumlarla yapılacak toplantılarda yol haritası olarak kullanılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Antalya Belek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title