Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Adana'da

Kılıç: "Biliyorsunuz 1 yıldır güzel ülkemizde şehit haberi almıyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biliyorsunuz 1 yıldır güzel ülkemizde şehit haberi almıyoruz. Kan haberi almıyoruz. Bunlardan rahatsız olanlar var" dedi.

Bakan Kılıç, partisinin Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına katılarak vatandaşlara ve partililere hitap etti.

Sandıktan başarıyla çıkamayacaklarını anlayanların artık başka yollar denediğini ifade eden Kılıç, "ne olursa olsun AK Partiliye yakışır şekilde dik duracaklarını ama diklenmeyeceklerini" söyledi.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Kılıç, şöyle devam etti:

"Bizim milletimizin gözü her şeyi görür, her şeyi bilir. Gerektiği zaman, gerektiği yerde cevabını da verir. 12 yıllık AK Parti iktidarında hizmetten başka ne gördünüz? Sizlerin daha rahat seyahat edebilmesi için bu duble yolları kim yaptı? Hastaneleri, havalimanlarını, altyapı yatırımlarını, üniversiteleri, okulları kimler yaptı? Eserler ortada, muhalefete soruyorum, niye bozuluyorsunuz? Milletimiz en iyi hakemdir. Kendisine yapılanı hiçbir zaman unutmaz. İyiliği de unutmaz, kötülüğü de unutmaz. Hizmet edenler, hizmetkar olmak için yola çıkanlar her zaman başarılı olur."

Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışı AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun ve diğer ilgililer tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Spor Okulu'nun hazırladığı karate gösterisini izleyen Kılıç, daha sonra MHP'nin 100. Yıl Mahallesi seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Ulubatlı Hasan Mahallesi mitingi

Kılıç, partisinin merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki seçim bürosu önünde düzenlenen mitingde, milletle geleceğe yürüyeceklerini ve vatandaşlara hizmet etmekten başka amaçlarının olmadığını belirtti.

Vatandaşlarla gurur duyduklarını dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz 1 yıldır güzel ülkemizde şehit haberi almıyoruz. Kan haberi almıyoruz. Bunlardan rahatsız olanlar var. Biz, ancak ve ancak kardeş olduğumuzu, bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu haykırıyoruz ve haykırmaya devam edeceğiz. AK Partililere ve AK Parti'ye yakışan edepli olarak yolumuza devam etmek. Biz işimizi yapacağız ve sizlerin huzuruna çıkacağız."

Geçmişte neler yaptıklarını vatandaşların iyi bildiğini anlatan Kılıç, "Tek amacımız güzel ülkemizi, cennet vatanımızı daha kuvvetli kılmak, daha da ileriye götürmek. Dünyada söz sahibiyiz ama daha çok söz sahibi olacağız. Dünyada ilk 10 büyük ekonomi arasına gireceğiz. Sizlerle gireceğiz. Bunu sizler başaracaksınız" diye konuştu.

Kılıç, daha sonra AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Mahmut Çelikcan için vatandaşlardan destek istedi ve Çelikcan'ın 30 Mart'ta seçilmesini temenni etti.

Bakan Kılıç, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Çukurova Ak Parti Politika Güncel Haberler

title