Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bize oy veren de vermeyen de bu yürüyüşün içinde bizimle beraber yürüyecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bize oy veren de vermeyen de bu yürüyüşün içinde bizimle beraber yürüyecek. Çünkü 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hepsi ve hepimiz bu yürüyüşün içindeyiz" dedi.

Bakan Kılıç, 1 Kasım seçiminin ardından ilçelerde teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Havza İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap eden Kılıç, seçimde verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Halkın her zaman birliğin ve beraberliğin yanında olduğunu belirten Kılıç, "1 Kasım'da herkes kazanmıştır. Diklenmeden dik duracağız ve ülkemizin gelecek yürüyüşünü, ülkemizin muhasır medeniyet yürüyüşünü biz götüreceğiz. Bize oy veren de vermeyen de bu yürüyüşün içinde, bizimle beraber yürüyecek. Çünkü 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hepsi hepimiz bu yürüyüşün içindeyiz" diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti yükseldikçe tüm milletin yükseldiğini, millet birlik ve beraberlik içerisinde yürüdüğü zaman dünyada sesinin çok güçlü çıktığını vurgulayan Kılıç, Türkiye'nin de kalkınma yürüyüşünün devam edeceğine inandığını ifade etti.

- "Biz seçim için çalışmıyoruz"

Daha sonra Vezirköprü ilçesine giden Bakan Kılıç, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Türkiye'nin güçlü ve önemli bir ülke olduğuna işaret eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Suriye'de, Irak'ta yaşanılan sıkıntılar... Buralardan zorunlu olarak sığınmak durumda olanlara kapısını açan yine Türkiye oldu. Şu anda 2 milyon 500 bin Suriyeli kardeşimizi ülkemizde misafir ediyoruz.  Bunun çok azı, neredeyse yüzde 10'u Avrupa'ya gittiği zaman ortalık ayağa kalktı. Ülkemizin, milletimizin gücünü burada gördük. Bu yürüyüşte beraber yürüyeceğiz, bir olacağız, iri olacağız. Bu anlamda tüm teşkilatımıza özellikle teşekkür ediyorum. Bu yoğun çalışma döneminde büyük gayret gösterdiniz. Yerel yönetimlerimiz büyük çalışmalar yaptılar. İnşallah bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz her zaman şunu söyledik, biz gündelik, seçim için çalışmıyoruz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise 1 Kasım seçiminde AK Parti teşkilatlarının tümünün üzerine düşen görevi yerine getirdiğini bildirdi.

Çok büyük bir aile olduklarını anlatan Karaaslan, "Bundan sonra 78 milyonun taleplerini yerine getirebilmek için her zamankinden daha çok çalışmalı, daha büyük bir özveri ile daha büyük projelere, daha önemli çalışmaların altına imza atmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kılıç ve beraberindekiler, Ladik ilçesinde de ziyaretlerde bulunarak, partililerle bir araya geldi.

Bakan Kılıç'a ziyaretlerinde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den milletvekili seçilen Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırçalı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Vezirköprü Ak Parti Havza Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title