Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "TBMM Genel Kurulu'nda silahına davrandığı" iddiasına, "Ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin bakanıyım. Bir bakan Genel Kurul'da silah mı taşır? Böyle bir şey olabilir mi? Alçakça bir iftiradır" yanıtını verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "TBMM Genel Kurulu'nda silahına davrandığı" iddiasına, "Ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin bakanıyım. Bir bakan Genel Kurul'da silah mı taşır? Böyle bir şey olabilir mi? Alçakça bir iftiradır" yanıtını verdi.

Bakan Kılıç, Meclis'te gazetecilerin, TBMM Genel Kurulu'ndaki tartışmalar sırasında, "silahına davranıp CHP Grubu'na yöneldiğine" ilişkin bir internet sitesinde yer alan iddiayı sormaları üzerine, "Asla, böyle bir şey olur mu? Nereden çıkartıyorsunuz? Ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin bakanıyım. Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanı Genel Kurulda silah mı taşır? Böyle bir şey olabilir mi? Terbiyesizlik, alçakça bir iftiradır" diye konuştu.

Kılıç, iddia sahibinden özür beklediğini belirterek, "Aksi halde hukuki haklarımı kullanacağım" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Akif Çağatay Kılıç Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title