Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'deki güven ortamını oluşturmak için çok büyük çabalar sarf ettiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'deki güven ortamını oluşturmak için çok büyük çabalar sarf ettiklerini söyledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nca düzenlenen programa katılan Kılıç, AK Parti olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.

Kılıç, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin önünü açacağını belirterek, "Türkiye'de güven ortamı var.  Biz bu ortamı oluşturmak için çok büyük çabalar sarf ettik. Biz yaptıklarımızla konuşuyoruz. Zamanında Türkiye'de iktidara gelenler 3,5 sene dayanamadılar. Gitmek zorunda kaldılar. Biz 13  yıldır istikrarlı bir şekilde güven ortamında yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculuğumuz,  bu yürüyüşümüz, 2023'e, 2053'e ve 2071'e kadar devam edecek" diye konuştu.

Türkiye'nin gelişmesi için, yeni anayasanın mutlaka yapılmasının önemine işaret eden Kılıç,  seçimlerin bu nedenle büyük önem taşıdığını kaydetti.

Bakan Kılıç, ülkenin gelişmesi için bazı yapısal  sorunların değişmesi gerektiğini anlatarak, "Zihniyetin değişmesi gerekiyor.  Bizim hep beraber birlik içinde geleceğe yürümek için ülkemizi,  ekonomimizi geliştirmek için çalışmamız gerekiyor ama şunu bilmek lazım. Türkiyemizin kökü, medeniyeti,  gücü tarihimizden geliyor. Biz çok güçlü bir devlet geleneğine sahip bir milletiz.  Bu yürüyüşümüze oradan aldığımız güçle devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ak Parti Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title